Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

Thijs Smit, directeur Smit & Partners: “Ons kantoor beschikt over drie gecertificeerde BHV’ers. Voor een niet al te grote organisatie als de onze, met tien medewerkers, hebben we dat onderdeel van de bedrijfsvoering dus uitstekend op orde. Eigenlijk vinden we dat niet meer dan logisch. Sterker nog, als onze BHV’ers jaarlijks op herhaling gaan, stellen we het EHBO- en reanimatiedeel van de training ook open voor alle andere medewerkers. Dat is niet verplicht, maar in de praktijk doet iedereen eraan mee. We zien dit ook als een vorm van maatschappelijke dienstverlening.”


Minder reistijd, meer teambeleving

“Wat wij heel prettig vinden, is dat Mosch Veiligheid de medische training ’s avonds bij ons op locatie geeft. Het bespaart alle deelnemers reistijd en dat is voor ons uiteindelijk ook financieel aantrekkelijk. Vooraf eten we met z’n allen op kantoor en daardoor wordt het meteen een verbindende activiteit. Het blijft natuurlijk een serieuze zaak, maar is vooral ook leuk om samen te doen.

Op maat gesneden trainingen
Voor de BHV- en EHBO-cursussen werken we al jaren samen met Mosch Veiligheid. Hier zijn we gewoon heel tevreden over. Goed georganiseerde trainingen, met één avond brandveiligheid en ontruiming voor de BHV’ers, en daarnaast dus die gezamenlijke avond EHBO. Op maat gesneden voor onze situatie en met vaste trainers. Hierbij zijn wisselende lotusslachtoffers aanwezig, wat de training een stuk realistischer en interactiever maakt. Mosch is op alle fronten een organisatie om aan te raden, en zeker vanwege de mogelijkheid om bij ons op kantoor te trainen.”


Terug naar nieuwsoverzicht