Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning


Arbo-advies, is dat nodig? Nou, slim is het in ieder geval wel. Goede arbeidsomstandigheden op de werkvloer zijn namelijk uw verantwoordelijkheid als ondernemer. Om het arbobeleid in uw bedrijf vorm te geven, moet u van de Arbowet een overzicht opstellen van alle risico's die uw bedrijf of instelling loopt.

Arbo-advies: inventariseren, evalueren en aanpakken

Een objectieve Arbo-professional beoordeelt de arbeidsomstandigheden vaak reëler dan de ondernemer dat zelf doet. Met de uitkomsten van een Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) kunt u de gesignaleerde risico’s vervolgens gestructureerd aanpakken. Daarmee beperkt u de kans op werkgerelateerde gezondheidsklachten en ongevallen tot een minimum. En dat is toch best een zorg minder.

Wilt u meer informatie over onze Arbo-adviezen, vul hieronder dan uw contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.