Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning


Schiet dit weleens door uw hoofd? ‘Misschien moet ik toch eens een cursus EHBO doen. Of leren reanimeren. Of allebei.’  Want wat als uw moeder of teamgenoot een hartstilstand krijgt? Of een kind voor uw ogen van het klimrek valt? Staat u dan met de handen in het haar? Jaarlijks raken in Nederland maar liefst 7,6 miljoen mensen gewond door kleine of grote ongevallen. En belanden ruim 30.000 in het ziekenhuis na een hartstilstand. Ook u kunt dus degene zijn die de cruciale eerste hulp moet verlenen.

Cursussen EHBO en Reanimatie

Mosch Veiligheid & BHV-opleidingen geeft gecertificeerde cursussen EHBO en reanimatie aan bedrijven en particulieren. Een van onze specialismen is Eerste Hulp aan Kinderen, waardoor wij veel samenwerken met organisaties in de kinderopvang, gastouders, scholen en sportverenigingen. Ook geven wij cursussen aan groepen (groot)ouders.

Ons complete cursusaanbod EHBO

Meld u aan voor de eerstvolgende cursus, zodat u voor iemand de reddende engel kan zijn. Het kost u weinig tijd, en een investering die een leven meer dan waard is.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Een groeiend aantal zorgverzekeraars heeft het volgen van EHBO-cursussen en reanimatiecursussen in het vergoedingspakket opgenomen. Kijk dus vooral naar de mogelijkheden en voorwaarden in uw polis!

Mosch Veiligheid is als opleider erkend door het NIBHV en het Oranje Kruis. Wij geven onze EHBO-cursussen en reanimatiecursussen ook als onderdeel van opleidingen bedrijfshulpverlening. Ons centrale werkgebied is de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Ook verzorgen wij cursussen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant.

Wilt u meer informatie over onze cursussen, vul dan uw contactgegevens in op het onderstaande reactieformulier. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.