Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

Robin de Haan, manager Kiddies: “Mosch Veiligheid geeft al jaren de trainingen BHV en kinder-EHBO op onze zeven vestigingen. Met 70 medewerkers valt er regelmatig wat te organiseren op dit gebied. De wetgeving is nu eenmaal streng en er is altijd wel een nieuwe medewerker die snel moet worden opgeleid. Mosch Veiligheid heeft dan in no time een aantal keuzemogelijkheden paraat voor het volgen van de basiscursus.”


Trainingsmomenten zoals wij willen

“De jaarlijkse herhalingen BHV en kinder-EHBO geeft Mosch Veiligheid op zaterdag, in onze eigen vestigingen. Dat is in alle opzichten een uitkomst. Doordeweeks kunnen we hiervoor overdag geen mensen missen, en de avonden zijn onhandig vanwege onze late openingstijden.
Het voordeel van training op locatie is dat we meteen beter zicht krijgen op de plussen en minnen van een pand. Arjan bekijkt dit met een professionele blik en zet ons daarmee op scherp. Juist dat directe, persoonlijke contact is een groot pluspunt van Mosch Veiligheid. Ik kan altijd langskomen om zaken rechtstreeks te bespreken. Ze kennen onze situatie én de wetgeving IKK en komen met adequate oplossingen die voor ons werken.

Liever lokaal dan groot
Kiddies heeft in 2010 bewust gekozen voor een lokale speler in plaats van een grote organisatie en daar profiteren we nog steeds van. Zelf heb ik ook al heel wat trainingen van Mosch gevolgd, eerst als pedagogisch medewerker en later als manager, en vanuit beide rollen heb ik daar positieve ervaringen mee. Zowel in de planning als in de uitvoering is het gewoon een uitstekende opleider.”


Terug naar nieuwsoverzicht