Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

Ons online serviceniveau is een stap omhoog gegaan. Sinds half september heeft Mosch Veiligheid één gebruiksvriendelijke, geheel vernieuwde website: moschveiligheid.nl. Dit is een samenvoeging van onze twee voorgaande websites, voor algemene informatie en voor e-learning. Cursisten die gewend waren om in te loggen op de oude website mosch-educatie.nl, kunnen dit voorlopig nog steeds doen. Vanaf moschveiligheid.nl gaat het echter net zo snel.


Cursus volgen met app

De nieuwe website beschikt ook over toegang tot nieuwe cursussoftware. Via een aantal filters kan men gericht zoeken in het cursusaanbod en zich meteen voor de gewenste cursus aanmelden.

Een waardevolle toevoeging is verder dat u de basiscursus BHV via een (web)app kunt volgen op een smartphone of tablet. Handig, bijvoorbeeld in een pauze of in de trein naar huis. Deze app hoeft u niet te downloaden in een appstore; dankzij een eenvoudige inlogbeschrijving heeft u vanaf uw startscherm direct toegang tot onze cursusapp.

Basis-BHV nu ook Engelstalig
Omdat we steeds meer vraag krijgen naar Engelstalige cursussen hebben we aan ons e-learningpakket ook een Engelse versie van de training basis-BHV toegevoegd. In de toekomst gaan we dit aanbod uitbreiden.

Terug naar nieuwsoverzicht